Logo van Expo4you            

Menu opties:


Lampen

Zie menu opties voor de onderverdelingen.

Hier vindt u een overzicht van de lampen die Expo4you kan leveren. Wanneer u een uitvergroting wilt en/of meer wilt weten over het artikel klikt u op de afbeelding.

In ons assortiment hebben wij gekozen voor een tweetal Nederlandse leveranciers tw.

Loranto Lighting
Modern, fantasierijk, vrolijk. Kunstzinnig, abstract, figuratief en stijlvol. U vindt het allemaal in de brede collectie van fraaie glazen objecten van Loranto. Al meer dan tien jaar leveren zij vazen, schalen, glasobjecten tot gedetailleerde kunstwerken. Ook lampen behoort tot hun collectie: design, glazen en Led-lampen. Artikelen om u te onderscheiden; in huis of kantoor.

Ferdi de Bruijn
Ferdi ontwerpt en produceer al ruim 25 jaar diverse woonaccessoires, zoals klokken, lampen, vazen. In 2003 is hij gestart met een lang gekoesterde wens om te gaan schilderen. Hij gebruikt acrylverf op hoogwaardig kunststof. Zijn drive als autodidact kunstenaar is dat hij aan dagelijkse gebruiksvoorwerpen een extra dimensie toevoegt. Bijv. een lamp is overdag al een kunstobject, maar 's avonds heeft diezelfde lamp een totaal andere uitstraling. Kortom: functionele kunst made in Holland met als extra dat ieder object UNIEK is!

Wij proberen onze website zo up-to-date te houden; echter het kan voorkomen dat een artikel is uitverkocht. Wij zullen u dan z.s.m. per e-mail hierover berichten.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. De kosten voor verzending zijn afhankelijk van het gewicht van het artikel. Wij hanteren de tarieven van PostNL welke vermeld staan onder de rubriek 'Informatie → Bestellen' of indien niet mogelijk zoeken wij een andere koerier.